0
Kiss the Ground | Regeneratieve landbouw

Een gezonde aarde begint bij een gezonde grond. Gezonde aarde geeft gezonde voeding. En dat gaat allemaal zo veel verder dan 'onbespoten'.

Kiss the ground is een documentaire die over regeneratief boeren gaat. En hoe het verbeteren van de grond, invloed heeft op het milieu.

Van nature is een stuk grond een levendige synergie tussen verschillende elementen. Beestjes, bacteriën, water, mineralen, de gewassen spelen allemaal hun eigen rol. Net zoals onze organen allemaal van belang zijn voor het functioneren van ons lichaam als geheel. 

In deze documentaire, staat regeneratieve landbouw centraal. Dit is een manier van omgaan met de grond, zodat deze weer herstelt. De gezonde grond, zorgt er vervolgens voor dat verschillende ecosystemen weer goed functioneren.

Leuke film om te kijken! Hieronder de trailer. Vooral te zien op Netflix, maar er zijn vast ook andere kanalen waar je deze docu kunt vinden.

www.kisstheground.com
www.facebook.com/kissthegroundCA/
www.kisstheground.com/resources/
 -> free downloads

Misschien vind je dit ook wel leuk

Waarom zou je eten uit de regio?
We zijn onze ondermening begonnen omdat we het belangrijk vinden om producten te eten die uit de regio komen. Gezond, go
Lees verder
Kwaliteit en selectie van ons assortiment
Ons doel is dat je met je ogen dicht kunt vertrouwen op de beste producten. En dat gaat verder dan alleen een (biologisc
Lees verder
Bericht