Win een weekpakket!Vul de enquete van onze stagiaire inIk doe mee!
0
Welzyn - Microgreens uit Limburg

Microgreens zijn zo gezond, dat we superblij zijn dat we zo'n mooi product in ons assortiment mogen hebben. En nog lokaal ook!

  • Microgreens, ofwel microgroenten, zijn de eetbare steeltjes en blaadjes van net uitgekomen kruiden, groenten, granen, noten en peulvruchten. 
  • In de explosie van groeikracht zitten de jonge plantjes boordevol vitamines inclusief de geconcentreerde uiteindelijk smaak van de plant.
  • Ze bevatten 4 tot 40 x meer voedingsstoffen en vitamines dan de volwassen variant.
  • Sprouts, ofwel kiemen, zijn niet hetzelfde als microgreens. Kiemen zijn ontkiemde zaden die enkel m.b.v. water na ca 7 dagen compleet gegeten worden. Microgreens worden echt gezaaid en wortelen zich. De groeiperiode verschilt per soort. Het zaadje wordt niet opgegeten.

"Bij Welzyn Microgreens houden we van de natuur en van onze gezondheid. Daarom groeien wij onze microgreens biologisch en gebruiken we geen genetisch gemodificeerde zaden. We leveren lokaal en vers. Voor het groeiproces gebruiken we duurzame ledlampen die worden gevoed met zonne-energie van Nederlandse daken.
Ten slotte wordt elke soort met liefde en aandacht verzorgd waarmee wij de kwaliteit de finishing touch geven." 

Welzyn.bio
Facebook.com/MicrogreensLimburg

 

BEKIJK HET ASSORTIMENT VAN WELZYN

Misschien vind je dit ook wel leuk

Kwaliteit en selectie van ons assortiment
Ons doel is dat je met je ogen dicht kunt vertrouwen op de beste producten. En dat gaat verder dan alleen een (biologisc
Lees verder
Bericht

We beoordelen je bericht voor het wordt geplaatst