0

Vertrouwen (zomersluiting)

Afgelopen weekend heb ik een weekend voor mezelf gehad. Wat een ervaring, zonder Jos en de kindjes. Maar oh zo belangrijk. Naar binnen keren zonder afleiding. Zonder zorgtaken. Alleen maar voor mezelf zorgen.

Vertrouwen is één van de dingen die ik hervonden heb dit weekend. Vertrouwen in het universum, dat we geen keuzes hoeven te maken op basis van angst, want er wordt voor ons gezorgd.

We twijfelden of we dit jaar wel dicht zouden gaan om vakantie te nemen. We hebben wel hulp met inpakken en bezorgen, maar de zaken achter de schermen doen we allemaal zelf. De zaak openhouden als wij écht vrij willen zijn, gaat dus nog niet.
Één van de redenen waarom we twijfelden, was uit uit angst om klanten kwijt te raken omdat een sluiting niet meer van deze tijd is. Alles is 24/7, 365/year. Bij ons niet ;-)

Dus vanochtend hebben we besloten om toch drie weken vakantie te nemen. Even helemaal loskoppelen en langer dan één dag achter elkaar te genieten van elkaar, het zonnetje en mooie plekken en mensen.

In alle vertrouwen dat onze lieve klanten na de sluiting gewoon weer bij ons terug komen :-)

Laatste levering: maandag 27-7.
Sla nog even goed in zou ik zeggen, want er zijn natuurlijk genoeg producten die gewoon drie weken houdbaar zijn.
Uitverkoop: vandaag/morgen komen er producten online in de uitverkoop. Dus een extra kans om nog voordelig in te slaan ;-)
TIP: we hebben ook zonnebrandcrème, boeken en nog veel meer artikelen die heerlijk zijn voor de vakantie.
Eerste levering: vrijdag 21-8
Bestellen voor woensdag 19-8 09.00 uur, zet 'm in je agenda.
Bestelherinnering? Dat kan! Laat 't maar weten.
Daarna pakken we alles weer op zoals gebruikelijk.
Nieuwsbrief
We gebruiken normaal gesproken uitsluitend de nieuwsbrief om praktische zaken te communiceren.

Inslaan!! (korting)

Voor we dichtgaan, willen we iedereen de mogelijkheid geven voordelig in te slaan. We zullen onze voorraad uitverkopen op een open dag. De dag volgt nog. Een hapje en een drankje zullen aanwezig zijn, dus eindelijk wat langer kletsen kan ook!

TIP: Bedenk vast wat je allemaal nodig hebt de komende weken. Van niet verse producten kun je natuurlijk wat meer inslaan, zodat je genoeg hebt. En op producten die je in grote hoeveelheden koopt, krijg je altijd extra korting. 10% voor niet-abonnees, 20% voor abonnees.

TIP 2: We hebben behalve voeding ook heel veel andere producten die fijn zijn voor de vakantie. Wat dacht je van zonnebrandcreme zonder rommel, een mooi boek voor jezelf of voor de kinderen, anti insectenspul en nog veel meer. Alles wat bijdraagt om gezond te genieten ! :-)

Misschien vind je dit ook wel leuk

Imkerij de Oase - Biologische, rauwe en Nederlandse honing
Imkerij de Oase - Biologische, rauwe en Nederlandse honing
Biologische én rauw én uit Nederland. Daar is er maar één van! Lees meer over onze leverancier van honing.
Lees verder
  • Jul 19, 2020
  • Categorie: Over ons
  • Opmerkingen: 0
Bericht